Royaltown Guesthouse Kini Di Roomorama

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, kini Royaltown Guesthouse juga boleh didapati di laman web penginapan terkenal Roomorama. Laman web ini menyediakan kemudahan pencarian penginapan dan servis-servis lain kepada mereka, khususnya warga pelancong dari luar negara untuk persediaan memasuki Malaysia dan negara-negara lain dari segi penginapan dan sebagainya.

Link kami di Roomorama boleh dilihat melalui link ini (klik di sini). Namun begitu, kami tidak menggalakkan para pelanggan dalam negara untuk menggunakan Roomorama sebagai medium bagi menghubungi kami kerana sukar membuat perbincangan terutama untuk penginapan jangka masa panjang. Para pelanggan digalakkan untuk terus menghubungi kami melalui nombor telefon.

Tambahan pula, pembayaran melalui kad kredit/debit, wire transfer agak memakan masa dan para pelanggan perlu membayar lebih kerana harga tersebut tidak termasuk lagi cas perkhidmatan oleh Roomorama. Oleh itu, perkhidmatan ini hanya sesuai untuk pelanggan luar negara. Namun, polisi kami masih tidak berubah.

Terima kasih kepada para pelanggan yang memilih untuk menginap di guest house kami serta memberi komen yang membina dan bermanfaat, wassalam.

Advertisements

Posted on Disember 7, 2011, in Homestay and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: