Selamat Bercuti Sekolah

Assalamualaikum,
Musim cuti sekolah sudah kembali bermula 23 Mac 2013 hingga 31 Mac 2013. Semestinya ibu bapa dan anak-anak giat merancang untuk menghabiskan masa cuti sekolah ini dengan perkara-perkara yang membina seperti kelas tuisyen, kem-kem cuti sekolah atau bercuti.

Kuala Kangsar antara tempat percutian yang menarik yang boleh dialami, sempena dengan tahun melawat Perak 2013. Antara tempat-tempat yang boleh dikunjungi di Kuala Kangsar ialah Muzium Diraja, Istana Kuning, Masjid Ubudiah, Pusat Kraftangan, Kawasan Kraftangan Labu Sayong, Air terjun ulu kenas dan macam-macam lagi.

logo-cutisekolah

Selain itu, keluarga juga boleh makan angin di daerah Taiping atau Ipoh yang mana jaraknya hanya 30 minit perjalanan bagi Ipoh dan 20 minit perjalanan bagi Taiping dari Kuala Kangsar. Semoga cuti sekolah kali ini membawa seribu rahmat kepada kita.

Kepada yang berminat untuk menyewa homestay kami, kami menyediakan sebuah rumah teres dua tingkat yang dilengkapi dengan tiga bilik. Setiap bilik mempunyai bilik air tersendiri. Dua bilik pula dilengkapi dengan penghawa dingin. Senarai kemudahan yang kami sediakan boleh dilihat di ruangan kemudahan. Wassalam.

Advertisements

Posted on Mac 24, 2013, in Homestay. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: