Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan

tema-dan-logo-hari-kemerdekaan-56-2013Assalamualaikum,

sebagai rakyat Malaysia antara sambutan yang paling bermakna ialah menyambut hari kemerdekaan Malaysia yang disambut pada 31 Ogos setiap tahun. Semoga sambutan kemerdekaan pada tahun ini lebih bermakna dengan pengisian yang lebih baik oleh anak-anak merdeka. Antara perkara yang boleh dibuat termasuklah meluangkan cuti berkualiti bersama keluarga di tempat-tempat menarik contohnya Kuala Kangsar atau menziarahi sanak-saudara yang jauh.

Dengan ini, kami mengalu-alukan menginapan para pelanggan sekalian ke homestay kami. Alhamdulillah buat masa ini 30 Ogos telah pun ditempah namun kami masih lagi mempunyai kekosongan pada hari kemerdekaan ini sendiri, iaitu pada 31 Ogos. Untuk sebarang pertanyaan kekosongan untuk tarikh tersebut atau tarikh lain, sila ke bahagian booking terlebih dahulu sebelum membuat tempahan. Hal ini menjimatkan masa dan memudahkan urusan.

Suka dimaklumkan homestay kami mampu memuatkan sehingga 30 orang kapasiti maksimum. Setiap orang yang diberikan bantal, toto dan juga selimut untuk memastikan setiap orang mendapat tempat tidur yang selesai (boleh diterima) kerana kami hanya dapat menyediakan 10 katil pada satu-satu masa. Selamat menyambut hari merdeka! Wassalam.

P/S : Bagi mengelakkan sebarang kesulitan, pihak kami tidak mengambil tempahan yang terlalu awal serta tidak menerima tempahan menerusi email atau ruangan komen. Sila hubungi kami secara terus menerusi nombor yang tertera. Terima kasih.

 

Advertisements

Posted on Ogos 28, 2013, in Homestay and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: