Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum,

Alhamdulillah syukur kepada Allah tidak lama lagi kita akan menyambut hari raya Aidiladha. Cuti yang panjang bermula hari jumaat hingga selasa atau rabu memungkinkan para pelanggan untuk pulang berhari raya bersama keluarga di kampung dan mungkin melaksanakan ibadah korban. Seperti yang para pelanggan sedia maklum, ibadah korban adalah ibadah yang sangat dituntut oleh Allah. Kita boleh memilih samada untuk melaksanakan ibadah korban di kawasan perumahan kita, kawasan perkampungan di mana ibu bapa kita menginap atau di kawasan di mana umat Islam lebih memerlukan contohnya di Myammar, Kemboja atau Palestine.

supaya-binatang-korban-ni

Sekiranya para pelanggan masih tidak mempunyai perancangan penginapan, kami menyediakan kemudahan penginapan murah tetapi sangat berbaloi dan selesa. Bagi memastikan keselesaan dan kelancaran tempahan, kami hanya menerima tempahan selama dua hari untuk penginapan sempena hari raya haji. Hal ini adalah supaya memudahkan pihak kami menyediakan keselesaan kepada para pelanggan.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, para pelanggan boleh menghubungi puan Zarina di 0125926685 .Sebarang tempahan sekiranya boleh dimulakan dengan melihat booking list terlebih dahulu sebelum menghubungi pihak kami bagi memudahkan urusan. Selamat menyambut hari raya Aidiladha, wassalam.

Advertisements

Posted on Oktober 5, 2013, in Homestay and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: