Selamat Menyambut Muharam

Assalamualaikum,

InsyaAllah pada minggu hadapan kita akan menyambut awal Muharam menandakan bermulanya tahun yang baru bagi umat Islam. Seperti yang para pelanggan sedia maklum, ini juga menandakan cuti yang agak panjang terutama bagi kakitangan kerajaan dan swasta yang meminta cuti pada hari Isnin kerana ia juga berdekatan dengan perayaan Deepavali pada hari Sabtu. Cuti-cuti panjang ini elok juga untuk berjalan-jalan merehatkan minda di kawasan Kuala Kangsar yang terkenal dengan ketenangan bandarnya yang masih tidak tercemar dan penuh nostalgic.

Sekiranya para pelanggan berminat untuk menyewa homestay kami yang terkenal dengan murah tetapi berbaloi, para pelanggan boleh menghubungi Puan Zarina. Dinasihatkan para pelanggan untuk melihat booking list terlebih dahulu sebelum hubungi kami bagi menjimatkan masa. Para pelanggan juga boleh melihat kemudahan kami di laman web ini termasuk lokasinya yang dipermudahkan melalui Google Map.

Akhir kata, semoga Muharam ini membawa seribu erti dan makna kepada kita untuk membaiki ibadah yang akan datang, InsyaAllah.

doa1doa2

Advertisements

Posted on Oktober 30, 2013, in Homestay and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: