Cuti Sekolah Bakal Tiba!

Assalamualaikum,

Tidak lama lagi cuti sekolah akan bermula pada bulan Mac ini, bermula dari 21 Mac 2014. Saya pasti banyak perancangan telah dilaksanakan bagi memanfaatkan cuti sekolah ini samada melalui program-program ilmiah untuk anak-anak seperti kelas kemahiran belajar, atau kelas kemahiran Al-Quran, atau tidak kurang juga yang ingin berkunjung ke tempat-tempat menarik di Malaysia, khususnya di Kuala Kangsar.

Pihak kami, Royaltown homestay, menyediakan penginapan murah dan budget bagi para pengunjung yang ingin menginap di tempat yang selesa. Rumah penginapan kami sesuai untuk dijadikan tempat berkumpul saudara mara untuk menghadiri upacara kenduri, pertunangan, perkahwinan atau aqiqah, atau untuk tempat ibu bapa bersantai sambil merancang percutian di sekitar Kuala Kangsar, Ipoh dan Taiping.

logo-cutisekolah

Tidak kurang juga kepada ibubapa yang mencari tempat menginap berhampiran dengan Kolej Islam, sekiranya berniat untuk menjenguk anak-anak tersayang yang sedang menyambung pelajaran di Kolej Islam.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di 0125926685 (puan Zarina) atau 0173821295 (Anwar). Untuk tempahan, para pengunjung boleh menyemak terlebih dahulu tarikh yang diingini di bahagian booking sebelum membuat tempahan. Kami juga telah menyediakan beberapa photo, bentuk-bentuk kemudahan yang disediakan dan lokasi rumah di salah satu tab di atas.

Terima kasih, wassalam.

Advertisements

Posted on Mac 20, 2014, in Homestay and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: