Selamat Menyambut Hari Pekerja

Assalamualaikum,

Hari Buruh bakal menjelma pada hari Khamis ini, 1 Mei bagi meraikan jasa dan pengorbanan serta komitmen para pekerja seluruh dunia. Memandangkan pada tahun ini ia turun pada hari Khamis, banyak sekolah yang mengadakan cuti peristiwa pada hari Jumaat dan tidak kurang juga mereka yang bekerja di syarikat swasta yang memohon cuti pada hari berkenaan memandangkan ia memanjangkan cuti sehingga hari Ahad dan ia tarikh yang balik untuk pulang ke kampung.

hari_pekerja

Pihak kami dengan sukacita menyediakan perkhidmatan penginapan kepada para pelanggan yang berminat untuk menginap dengan selesa di Kuala Kangsar. Kini kami juga telah update di bahagian gambar ruangan berikut yang mana menggunakan fungsi panorama supaya para pelanggan boleh membayangkan bagaimanakah keadaan di homestay kami.

  • Ruangan bilik tidur A,B dan C
  • Ruangan dapur
  • Ruang tamu dan makan (dirangkum untuk menunjukkan keluasan rumah)

Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada guru-guru dan adik-adik dari Sekolah Kebangsaan Sanglang, Perlis kerana memilih kami sebagai tempat penginapan mereka sebelum berjalan-jalan di Kuala Kangsar dan Bukit Merah sebelum meneruskan perjalanan pulang ke Perlis.

Untuk tempahan, anda boleh menghubungi puan Zarina melalui SMS/Call ke 0125926685 atau boleh menghubungi Khairul Anwar melalui Call/SMS/Whatsapp/Kakaotalk/Line di 0173821295. Terima kasih dan selamat menyambut Hari Pekerja. Wassalam.

Advertisements

Posted on April 27, 2014, in Homestay and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: