Selamat Berpuasa 6

Assalamualaikum,
Alhamdulillah syukur kepada Allah diberi kesempatan untuk meneruskan hari-hari mendatang di dalam keadaan Iman dan Islam, InsyaAllah. Bulan Ramadhan telah pun meninggalkan kita dan kini munculnya Syawal. Dalam keriangan menyambut Syawal dengan menghadiri rumah-rumah terbuka atau menganjurkannya, jangan dilupa untuk berpuasa sunat 6 hari kerana pahalanya menyamai puasa sepanjang tahun, 365 hari!

Sekiranya para pelanggan ada menerima jemputan rumah terbuka saudara, taulan atau rakan-rakan, anda boleh berkonvoi dan menginap di rumah penginapan kami. Kami menyediakan penginapan yang bersih dan luas, sesuai untuk rombongan besar sehingga 30 berkapasiti penuh.

Kami juga menyediakan bantal, selimut, comforter untuk keselesaan. 3 bilik air memastikan tiada yang beratur panjang menunggu giliran dan dua penghawa bilik menyamankan. TV juga dilengkapi nJoy bagi tontonan bersama dan kami berdekatan dengan tempat makan untuk makan luar bersama, kedai2 jika mahu makan di rumah serta bengkel kereta dan motor sekiranya perlu.

Untuk tempahan, mohon dilihat booking list terlebih dahulu sebelum menghubungi kami di 0125926685 (puan Zarina) atau 0173821295 (encik Anwar). Booking boleh menerusi by hand, atau bank in via Maybank Islamic, CIMB Islamic atau Bank Rakyat Islamic.

Advertisements

Posted on Ogos 11, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: