Elakkan Berputih Mata, Tempahlah Sekarang!

Assalamualaikum,

Alhamdulillah syukur kepada Allah diberi kesempatan untuk update laman web pada kali ini. Seperti yang para pelanggan sedia maklum, cuti penggal persekolahan bakal bermula, bermula dari 13 September hingga 21 September 2014. Sebahagian sekolah sememangnya telah memulakan program intensif terutamanya bagi pelajar tingkatan lima dan tiga yang bakal menduduki peperiksaan SPM dan PT3. Bagaimana pula dengan yang lain?

Anda ada sebarang pelan untuk mengunjungi tempat-tempat menarik di Kuala Kangsar? atau ingin menjadikan Kuala Kangsar sebagai transit tengah memandangkan kedudukannya di antara Taiping dan Ipoh? atau anda ingin mencari penginapan untuk rombongan perkahwinan, meminang atau sekadar berjalan makan angin bersama rakan-rakan dan teman rapat? Sekiranya ya, tempahlah sekarang di homestay kami.

Kami menyediakan tiga bilik dilengkapi tiga bilik air dan kemudahan serta fasiliti awam berhampiran (kurang dari 1km dari homestay kami). Ia adalah lokasi ideal untuk rehat dan rawat sebelum meneruskan perjalanan atau merancang pergerakan seterusnya. Kedudukan homestay yang sangat hampir dengan pusat bandar (5 minit) membolehkan anda bergerak dengan mudah ke kawasan bandar untuk menuju ke destinasi lain.

Tempah sekarang. Mohon dirujuk booking list untuk makluman booking terkini. Gambar dan kemudahan fasiliti juga disediakan di carian tab di atas. Untuk pertanyaan lanjut, boleh Whatsapp/Wechat/Kakaotalk/Line saya di 0173821295 atau boleh SMS/Call puan Zarina di 0125926685.

Advertisements

Posted on September 9, 2014, in Homestay and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: