Cuti Sekolah Akhir Tahun Bermula!

Assalamualaikum,

cuti akhir tahun bakal bermula 22 November ini. Pastinya ramai yang sedang mempersiapkan keluarga dengan pelbagai perancangan akhir tahun samada untuk bercuti ke dalam atau luar negara, mengikuti bengkel kecemerlangan untuk terutama yang bakal menjalani peperiksaan besar seperti PT3 dan SPM pada tahun hadapan, atau menghirup udara segar di kampung sambil mengikat silaturrahim.

Semestinya menjadi adat ketika cuti panjang ini banyak kelab mengadakan konvoi, tidak lekang juga majlis-majlis perkahwinan, pertunangan, aqiqah, majlis doa selamat, majlis keraian, panggilan alumni dan gathering universiti dan banyak lagi. Kesemua aktiviti ini memerlukan satu perkara asas, iaitu tempat tinggal.

slider05

Di sini, kami di Royaltown Homestay menyediakan penginapan yang selesa, dengan tiga bilik lengkap beserta bilik air dan dua bilik berpenghawa dingin. Bukaan rumah yang luas boleh memuatkan sehingga 30 orang pada satu-satu masa, dengan memuatkan dua buah kereta dengan pagar tertutup dan empat buah kereta dengan pagar terbuka.

Lokasi homestay kami juga berhampiran dengan homestay yang lain, memudahan koordinasi di antara kumpulan dengan tempat bertemu yang mudah dan tempat penginapan berdekatan untuk aktiviti sampingan. Selain itu, homestay kami juga berhampiran dengan rumah-rumah kedai, bengkel kenderaan motor mahupun kereta, dan gerai makanan dan kedai mamak sesuai untuk mengeteh secara berkumpulan.

Untuk keterangan lanjut, atau untuk tempahan, sila hubungi Anwar di 0173821295 atau Pn Zarina di 0125926685. Kami tidak menerima L.O buat masa ini, segala tempahan adalah secara tunai atau transaksi online melalui Maybank2u, CIMB Islamic atau Bank Rakyat Islamic. Selamat bercuti!

Advertisements

Posted on November 19, 2014, in Homestay and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: