Selamat Bercuti Sempena Tahun Baru Cina 2015

Assalamualaikum,

Alhamdulillah syukur kepada Allah diberi kesempatan untuk update laman blog pada kali ini. Kami di Royaltown Homestay mengucapkan selamat bercuti kepada para pelanggan yang dihormati sempena kehadiran tahun baru cina. Cuti sekolah ini akan bermula pada Selasa hadapan sehingga hari Isnin bagi sebahagian sekolah, manakala bagi kakitangan swasta, ia bermula dari hari Khamis hingga Ahad.

cny

Di dalam cuti sekolah yang panjang ini, para pelanggan boleh meluangkan masa berkualiti dengan berkunjung ke tempat-tempat menarik, dan Kuala Kangsar adalah antara kawasan yang perlu dilawati. Selain daripada tarikannya tersendiri termasuklah galeri DiRaja Kuala Kangsar dan Istana Kuning, ia juga terletak di antara Ipoh dan Taiping. Ini membolehkan para pelanggan menginap dengan selesa dan murah bersama kami tetapi dapat juga melawati tempat-tempat menarik di Ipoh dan Taiping.

Kami juga berhampiran dengan pusat bandar serta sangat dekat dengan Kolej Islam yang mana hanya beberapa minit perjalanan. Hal ini menyebabkan homestay kami wajar dijadikan pilihan untuk penginapan keluarga samada untuk menghantar anak ke Kolej Islam atau pun melawat anak di Kolej Melayu Kuala Kangsar.

Untuk tempahan lanjut, boleh hubungi puan Zarina di 0125926685 atau Khairul Anwar di 0173821295. Terima kasih dan selamat bercuti!

Advertisements

Posted on Februari 9, 2015, in Homestay and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: