Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

Assalamualaikum,

Alhamdulillah syukur kepada Allah kita ditemukan sekali lagi dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga diharapkan bulan Ramadhan pada tahun ini yang kita lalui adalah lebih baik dari tahun sebelumnya dari segi amalan kita untuk memperoleh rahmat dari Allah. Sudah menjadi kemestian untuk bersahur bersama keluarga, keluar untuk solat berjemaah di masjid, bersolat tarawih dan menikmati moreh yang disediakan.

Selamat-Menyambut-Bulan-Ramadhan

Dikesempatan ini, kami ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada para pelanggan sekalian. Suka dimaklumkan bahawa tempahan untuk hari Raya Aidilfitri telah pun penuh jadi kami tiada kekosongan pada tarikh itu. Namun yang demikian, untuk tarikh-tarikh yang lain InsyaAllah masih kosong. Kedudukan homestay kami yang dekat dengan sebuah surau (surau Taman Chandan Putri) dan dua buah masjid (Masjid Ubudiah & Masjid KISDAR) pasti memberi kemudahan kepada para pelanggan untuk beribadah.

Berbuka dan bersahur juga tidak menjadi masalah kerana kami sangat hampir dengan bazaar Ramadhan Taman Chandan Putri, restoran mamak, restoran berkonsep lain dan kedai runcit. Ini memudahkan para pelanggan untuk membeli juadah berbuka atau mengunjungi restoran untuk bersahur.

Berminat untuk booking? Boleh hubungi puan Zarina di 0125926685 atau Anwar di 0173821295. Selamat berpuasa dan beribadah. Serta semoga kita dapat bertemu malam Lailatul Qadar, malam yang lebih baik dari 1000 bulan di 10 malam terakhir… Amin.

Advertisements

Posted on Jun 29, 2015, in Homestay and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: