Cuti Sekolah Bermula Lagi

Assalamualaikum,

Alhamdulillah cuti sekolah bakal bermula Jumaat ini, 18 September 2015. Cuti panjang selama seminggu ini haruslah dipenuhi dengan perkara bermanfaat samada mengunjungi sanak saudara di kampung atau pun menghabiskan masa berkualiti bersama keluarga dengan bersiar-siar.

Sekalipun index jerebu yang agak tinggi, Kuala Kangsar juga mempunyai tempat-tempat menarik bercirikan indoors, antaranya adalah Muzium Sultan Azlan Shah yang terletak tidak jauh dari Masjid Ubudiah. Selain dari itu, Kuala Kangsar juga berdekatan dengan Taiping dan Ipoh yang juga mempunyai muzium masing-masing yang menarik untuk dikunjungi.

Selain dari itu, para pelanggan juga boleh menghabiskan masa di kampung dan kami menyediakan tempat penginapan yang selesa sekiranya bilangan sanak saudara yang bertandang terlalu ramai. Tidak terkecuali program-program yang dianjurkan oleh Kolej Islam Sultan Azlan Shah, serta program rancangan sendiri seperti majlis perkahwinan, doa selamat dan semestinya majlis Qurban.

Untuk pertanyaan lanjut, mohon hubungi 0125926685 (Pemilik – Puan Zarina) atau 0173821295 (Anwar – Anaknya). Mohon semak dahulu booking list sebelum hubungi kami bagi memudahkan keadaan dan kelancaran urusan. Terima kasih dan Selamat Hari Malaysia!

Advertisements

Posted on September 17, 2015, in Homestay, travel and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: