Cuaca Panas? Kami Sedia.

Assalamualaikum,

seperti yang para pelanggan sedia maklum, suhu di Malaysia sekarang sangat panas ,dengan bacaan tertinggi sekitar 37 celcius akibat daripada fenomena cuaca yang sedia ada selain dari pemanasan global yang tidak asing lagi. Bagi memastikan para pelanggan sentiasa di dalam keadaan terbaik dan selesa, homestay Kuala Kangsar dilengkapi dengan dua penghawa dingin yang InsyaAllah boleh memberi keselesaan kepada anda.

Selain dari itu, kami juga dilengkapi dengan peti ais supaya anda boleh menyimpan minuman sejuk untuk diminum ketika anda ternyah hidrat akibat suhu panas kini. Minum banyak air adalah satu kemestian kerana jika tidak, ia boleh membawa kepada heat stroke, suatu keadaan yang boleh membawa maut. Kami juga membekalkan anda dengan cerek elektrik untuk memudahkan anda memasak air bagi kegunaan minuman, serta membekalkan para pelanggan dengan sejumlah air minuman Diamond bertapis untuk kegunaan para pelanggan.

Para pelanggan juga digalakkan untuk selalu menyejukkan badan. Setiap bilik kami dilengkapi dengan bilik air lengkap dengan siraman hujan (shower) serta tidak terkecuali bersih dan selesa. Kami telah update gambar bilik Master room supaya para pelanggan dapat melihat sendiri keselesaan yang boleh diperoleh dari homestay kami.

Sekiranya para pelanggan berminat untuk booking ke homestay kami, sila hubungi kami di 0125926685 atau 0173821295.

Advertisements

Posted on Mac 19, 2016, in Homestay and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: