Tempahan

Untuk tempahan / pertanyaan, anda boleh menghubungi :-

  • Zarina : 0125926685 (Call/SMS/Whatsapp)
  • Khairul Anwar : 0173821295 (SMS/Whatsapp)

Sebelum membuat sebarang tempahan, anda dinasihati untuk melihat terlebih dahulu di ruangan booking list untuk memastikan tiada booking pada tarikh yang anda ingin tempah.

Deposit sebanyak RM50 untuk satu hari diperlukan untuk jaminan tempahan dan bakinya ketika proses pengambilan kunci. Walaubagaimanapun, sekiranya para pelanggan ingin menempah lebih dari satu hari, deposit hanyalah sebanyak RM100 sahaja.

Servis change (deposit tersebut) tidak dikembalikan sekiranya para pelanggan membatalkan booking namun ia akan dikembalikan sekiranya pada tarikh booking berkenaan mendapat permintaan dari pelanggan yang lain.

Resit hanya akan diberikan atas permintaan pelanggan sahaja.

Waktu tempahan adalah di antara pukul 7 pagi sehingga pukul 12 tengah malam, dan sangat digalakkan untuk tidak menelefon pada waktu-waktu solat serta selepas pukul 12 tengah malam (melainkan urgency atau ad-hoc).

Urusan adalah secara tunai. Pihak kami tidak menerima pembayaran melalui cek.

Kaedah pembayaran deposit :

  • Maybank2u Islamic : Khairul Anwar : 153010440540*

* Bakal para pelanggan dinasihati untuk menggunakan Instant Transfer sebagai kaedah pembayaran (sebagai contoh: menggunakan CIMB Click untuk transfer duit ke Maybank2u) kerana jika tidak ia akan mengambil masa yang lama di antara 1 hingga 5 hari untuk pemindahan deposit.

Advertisements
%d bloggers like this: